Vacancies

De organisatie

Sun Test Systems bv, gevestigd in Weesp, is een organisatie die zich bezig houdt met het ontwerp, de ontwikkeling, de verkoop en het onderhoud van geavanceerde testapparatuur voor de vliegtuig- en automotive industrie. De producten bestaan uit mobiele en vaste installaties die worden gebruikt voor het testen van verschillende functionaliteiten in vliegtuigen en helikopters. De rollenbanken worden gebruikt in de automotive industrie voor het testen van trucks. Het gaat hier om producten die zich kenmerken door hoogwaardige techniek en innovatieve oplossingen. Onze klanten bevinden zich in alle delen van de wereld.

Voor onze afdeling Engineering en R&D zoeken wij een:

 

CONSTRUCTEUR/TEKENAAR (WTB)

De functie

De nadruk in deze functie ligt op het uitwerken van technische ideeën en concepten in een 3D model m.b.v. Creo Elements. Daarnaast zal je voor productie en leveranciers 2D tekeningen maken uit het 3D model. Je verwerkt de project specifieke eisen in de tekening en zorgt dat alle onderdelen passen en goed op elkaar aansluiten (bewaken van de interface grenzen). Afhankelijk van je ervaring lukt het je om ook zelf mee te denken in het verbeteren van het ontwerp. Je bent in staat om, als er vragen of suggesties zijn vanuit het productieproces, ondersteuning te bieden aan de productiemedewerkers. Uiteraard leg je alle relevante informatie vast en werk je volgens de vastgestelde werkprocessen en engineeringsmethodes. In samenwerking met je collega-constructeur zorg je voor vrijgave en controle van elkaars werk.

 

De kandidaat

Onze ideale kandidaat heeft in ieder geval een opleiding op MBO-plus niveau richting WTB met een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van Creo Elements en/of soortgelijke tekenprogramma’s. Naast nauwkeurig, ben je ook inventief, communiceer je helder en leg je de nadruk op kwaliteit.

Wanneer je dan ook nog iets weet van Lean werkmethodes, taalvaardig in Engels en/of Duits, in de omgeving van Weesp woont én bereid bent om bij te blijven in de technische ontwikkelingen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren.

Je komt terecht in een organisatie die je uitdaagt om mee te denken en initiatief te nemen, waar je verantwoordelijkheid kunt nemen en je je verder kunt ontwikkelen in de volle breedte van de techniek.

 

Informatie en sollicitatie

Kijk voor meer informatie op onze website www.suntestsystems.nl. Heb je nog vragen, neem dan even contact op met Pieter Lokman, Manager Engineering en R&D, telefoon 0294-465500 of stuur een mail aan hr@suntestsystems.nl,  dan zorgen wij dat je snel wordt teruggebeld.

Solliciteren kan eveneens via de mail naar hr@suntestsystems.nl. Je ontvangt dan alle informatie over de verdere procedure.