Vacancies

Voor onze afdeling Magazijn zoeken wij:

 

ALLROUND MAGAZIJNMEDEWERKER

met kennis van ERP systemen

 

De functie

Als Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, opslaan en uitgeven van onderdelen en materialen. Tegelijkertijd zorg je voor de juiste administratieve afhandeling van de goederenstromen. Andere werkzaamheden zijn het ontvangen van de goederen, controle op juistheid a.d.v. de opdracht. Je slaat de goederen op de meeste efficiente manier op. Je bent in staat orders te picken aan de hand van de orderplanning en de optimale pickvolgorde.

Je houdt de voorraadregistratiebij met behulp van Baan waarbij de nauwkeurigheid en de telling van belang is. Tenslotte ben je iemand die er een uitdaging in ziet de materiaalstroom te verbeteren en levert een bijdrage in de ontwikkeling van de supply chain.

 

De kandidaat

Onze ideale kandidaat heeft in ieder geval een opleiding op MBO-niveau.

  • Meerdere jaren werkervaring als magazijnmedewerker, bij voorkeur ben je in het bezit van heftruckcertificaat;
  • Je hebt ervaring met Excel, Word en ERP;
  • Je hebt bij voorkeur technisch inzicht;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je bent zelfstandig, communicatief en accuraat.

Wanneer je in de omgeving van Weesp woont, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren.

Je komt terecht in een organisatie die je uitdaagt om mee te denken en initiatief te nemen, waar je verantwoordelijkheid kunt nemen en je je verder kunt ontwikkelen.

 

Informatie en sollicitatie

Kijk voor meer informatie op onze website www.suntestsystems.nl. Heb je nog vragen stuur dan even een mailtje aan hr@suntestsystems.nl,  dan zorgen wij dat je  wordt teruggebeld.

Solliciteren kan eveneens via de mail naar hr@suntestsystems.nl. Je ontvangt dan alle informatie over de verdere procedure.