Vacancies

Voor onze afdeling QHSE zoeken wij:

Kwaliteitscontroleur / Keurmeester die denkt in oplossingen en accuraat is. (klik op link)

 

 

Voor onze afdeling Productie zoeken wij:

ALLROUND PRODUCTIE-/SERVICEMONTEURS (E- en WTB)

 De functie

Afhankelijk van je opleiding ligt de nadruk in deze functie op het assembleren van onderdelen en samenstellingen voor testinstallaties volgens tekening en/of mondelinge aanwijzingen (WTB-opleiding). Wanneer je opgeleid bent in de E-richting zal je de complete units en installaties zelf bedraden (ook via tekening en/of mondelinge instructies).

In beide functies signaleer je onvolkomenheden in tekeningen en draag je, vaak in samenwerking met de engineers, mogelijke oplossingen aan. Daarnaast zal je op termijn een belangrijke bijdrage kunnen leveren tijdens het opstarten en testen van de units en installaties.

Naast deze werkzaamheden in onze volledige vernieuwde productieruimte in Weesp, wordt je ingezet om ook bij de klant (in Nederland en daarbuiten), reparatie- en installatiewerkzaamheden uit te voeren. Hierbij zal je zowel elektrische en mechanische activiteiten moeten uitvoeren. Ook zul je op termijn ingedeeld worden in de consignatiedienst. In die rol ben je naast de professional op het gebied van de produkten ook de vertegenwoordiger van onze organisatie bij belangrijke klanten.

 

De kandidaat

Onze ideale kandidaat heeft in ieder geval een opleiding op MBO-niveau. Als je opgeleid bent richting Elektrotechniek, is het van belang dat je ook wat kennis/ervaring hebt in de (fijn-) mechanica en bij voorkeur ook in hydrauliek.

Als je een WTB-richting als basis hebt, is enige kennis/ervaring op elektrotechnisch en/of hydrauliek een pré.

Verder heb je al wat werkervaring opgedaan bijvoorbeeld in de fijn mechanische machinebouw of je bent misschien een automonteur met een elektrotechnische hobby?

Wanneer je dan ook nog iets weet van Lean werkmethodes, taalvaardig in Engels en/of Duits, in de omgeving van Weesp woont én bereid bent om af en toe in het buitenland een klus te doen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren.

Je komt terecht in een organisatie die je uitdaagt om mee te denken en initiatief te nemen, waar je verantwoordelijkheid kunt nemen en je je verder kunt ontwikkelen in de volle breedte van de techniek.

 

Informatie en sollicitatie

Kijk voor meer informatie op onze website www.suntestsystems.nl. Heb je nog vragen stuur dan even een mailtje aan hr@suntestsystems.nl, dan zorgen wij dat je  wordt teruggebeld.

Solliciteren kan eveneens via de mail naar hr@suntestsystems.nl. Je ontvangt dan alle informatie over de verdere procedure.