KWALITEITSCONTROLEUR / KEURMEESTER

 De functie

Aan de hand van specificaties en tekeningen keur jij de onderdelen die binnenkomen. Ditzelfde doe je ook bij de leverancier op locatie. Je stemt met Inkoop de lijst met de te keuren onderdelen af. Je informeert de leveranciers bij afkeur en stemt correctieve maatregelen met hen af. Daarna stuur je de nodige vervolgacties aan en registreert de gemaakte kosten in ons ERP systeem. Uiteraard ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de keurmiddelen en afkeurlocaties. Bovendien kun je voorstellen doen rond procesverbeteringen in de keurprocedures. Je rapporteert aan de manager QHSE.

De kandidaat

Onze ideale kandidaat heeft in ieder geval een opleiding op MBO-niveau in een technische richting, bij voorkeur Elektrotechniek. Je hebt affiniteit met Kwaliteitszorg en kennis van ERP-software. Je neemt graag het voortouw, hebt uitstekende contactuele eigenschappen en een goed inlevingsvermogen. Je denkt in oplossingen en bent ook nog accuraat.

Het zou mooi zijn als je ook nog iets weet van Lean werkmethodes, taalvaardig bent in Engels en/of Duits en in de omgeving van Weesp woont.

Wanneer je graag wilt werken bij een organisatie die je uitdaagt om mee te denken en initiatief te nemen, waar je verantwoordelijkheid kunt nemen en je je verder kunt ontwikkelen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren.

Informatie en sollicitatie

Kijk voor meer informatie op onze website www.suntestsystems.nl. Heb je nog vragen stuur dan even een mailtje aan hr@suntestsystems.nl, dan zorgen wij dat je wordt teruggebeld.

Solliciteren kan eveneens via de mail naar hr@suntestsystems.nl. Je ontvangt dan alle informatie over de verdere procedure.